top of page

Lägenheterna

Våra lägenheter är belägna på en hästgård på det natursköna Gustafsberg med nära till kommunalt poolområde, fotbollsplaner och Uddevallas bästa badplatser.

 

Samtidigt är det nära till busshållplats med regelbunden trafik in till centrum. En kortare bussresa på cirka 6 minuter så är du framme mitt i Uddevalla stadskärna.

För den som vill promenera, alternativt ta cykeln via den populära Strandpromenaden in till centrum, så finns det att låna via Gustafsbergs Gård.

 

Gården har också ett eget gym samt en gemensam grillplats för de som önskar.

gustafsbergsgard4.jpg
8A9C9980_edited.jpg

Stödet kring ungdomen skräddarsys och individanpassas efter behov och ska vara en trygg hemmiljö under hela vistelsen.

 

Detta följs aktivt upp och stödet justeras under hela ungdomens placering för att alltid erbjuda rätt stöd och sträva mot personlig utveckling.

Under vistelsen på Gustafsbergs Gård har de boende tillgång till personal som hjälper till och stöttar upp i situationer som kräver det, men även ser till så att de boende klarar av att sköta ett eget hushåll med alla dess sysslor som exempelvis städning, tvätta kläder och handla mat.

 

Men personalen finns även där och stöttar och hjälper till med de önskemål som den boende har. Det kan vara att kontakta olika myndigheter, skolor, arbetsgivare eller andra aktörer i samhället som de boende inte klarar av på egen hand.

Vi hjälper våra boende att hjälpa sig själva.

gustafsbergsgard12.jpeg

Citat

”Bästa stödboendet som någonsin har existerat. Världens bästa personal! Så sjukt fina och genuina människor.”

Intervjuad ungdom, IVO´s tjänsteanteckningar vid 2021 års tillsyn

bottom of page